Elmalı İlkokulu

Telefon : 04543382474 Müdür Cep Tel 05332815928
WEB https://bulancakelmaliio.meb.k12.tr
Adres : ELMALI KÖYÜ MERKEZ MEVKİİ MERKEZ KÜME EVLERİ ILÖĞRETIM OKULU BLOK NO: 4 BULANCAK / GİRESUN
VİZYON : ELMALI İÖO olarak geleceğe, Atatürkçü Düşünce ışığında; *olaylara farklı pencerelerden bakan fikri hür, *laik yaşam biçimini benimsemiş vicdanı hür, *bilimi temel alan irfanı hür, Gençler yetiştirmek.
MİSYON : Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; ELMALI İLKÖĞRETİM OKULU Öğrencilerinin; Türkçeyi doğru ve etkili kullanabilen, sosyal yaşamda kendine yetebilen, kendini özgürce ifade edebilen, kişisel hak ve sorumluluklarının farkında olan, olaylara farklı yönlerden bakabilen, ülke bilincine sahip, çağdaş, sanata ve spora duyarlı nesiller olarak bir üst öğrenime hazırlamak.
BAŞARILAR :

Saatler : DERS BAŞLAMA SAATİ: 08:40 DERS BİTİŞ SAATİ: 15:00
Yabancı Dil :
Isınma : KALORİFER
Servis :
Ulaşım : Okulumuza Bulancak Sanayi bölgesinden giriş yapılarak Pazarsuyu-Kovanlık yolu takip edilerek ulaşılmaktadır.
Yerleşim Yeri : Elmalı Köyü Bulancak / GİRESUN
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Giresun il merkezine uzaklığı 51 km.dir. Bulancak ilçesine uzaklık ise 36 km dir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :